Welkom terug boek

Werken op kantoor. Het duurt niet lang meer voordat kantoren de deuren openen voor hun medewerkers. Als organisatie wil je dit bijzondere moment niet zomaar voorbij laten gaan. Je wilt iedere medewerker een hartelijk welkom terug op kantoor geven. Ook wil je dat je medewerkers weten dat hun gezondheid voorop staat en tips en adviezen hierover herhalen .

Het is voor medewerkers leuk, maar ook spannend om terug op kantoor te zijn. Alles is anders en toch hetzelfde. De werkomgeving is anders ingericht en nieuwe protocollen en regels zijn van kracht. Toch is het ook een bijzonder moment dat speciale aandacht verdient. Verwelkom je medewerkers met een Welkom terug boekje en leg dit toch wel historische moment vast.

Dit kan ook online!

Het Welkom terug boek versterkt de verbinding met je medewerkers. Belangrijke informatie wordt gebundeld en het employer brand verstevigd. Dit boek is handig om belangrijke informatie en regels te herhalen. Ook kan het boek ingezet worden om je medewerkers, in deze nieuwe fase terug naar kantoor, na te laten denken over hun doelen, talenten en toekomst.

Dit kan ook online!

My Journey App Icon

Good to know!

  • Volledig op maat in jouw huisstijl
  • Combinatie van jouw en onze content
  • In co-creatie maken we samen een boek op maat
  • Al leverbaar vanaf 2 tot 4 weken
  • Vanaf 100 stuks

 

Uit onderzoek blijkt dat het opschrijven van ervaringen, ideeën en ontwikkelingen één van de beste manier is om informatie op te nemen. Een reden is dat schrijven langzamer gaat en je daarmee genoodzaakt bent de informatie al beter te analyseren en samen te vatten. Door je gedachten op papier te zetten worden ze concreet. Je raakt meer bewust van wat je wilt bereiken, wat je belemmert, wat je nodig hebt en wat je kan doen om te bereiken wat je wilt.

Aanpak

Meer weten?

Bel of mail ons!

 

Contact

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.