Jouw medewerkers zijn goud waard!

Het belangrijkste kapitaal van je organisatie? Dat zijn je mensen. Gelukkige, energieke en bevlogen medewerkers zijn goud waard. Zij zijn betrokken, presteren beter, stimuleren zichzelf en hun collega’s om steeds verder te groeien en trekken als vanzelf meer talent aan. Want geluk, dat werkt aanstekelijk.

Vanuit deze visie hebben we in 2009 Belmondo Books opgericht. Wij zetten ons met hart en ziel in om medewerkers te stimuleren het beste uit zichzelf en hun werk te halen en de verbinding met jou als werkgever te versterken.

Met als resultaat: gelukkige en betrokken medewerkers, een hogere productiviteit, lagere verzuimcijfers, minder verloop en meer groei en bloei in je organisatie.

Bekijk cases

Betrokken en bevlogen

Welkom bij Belmondo Books. Mijn naam is Thomas Beekman en ik ben de oprichter van deze bewezen formule en onze bevlogen club mensen. 

Onze missie is werkgevers te ondersteunen in het verbinden met en het behouden van bestaande en nieuwe medewerkers. En hoe bereik je dat zo goed als vanzelf? Met gelukkige, betrokken medewerkers. Collega’s die zich verbonden voelen met hun werkgever, lekker in hun vel zitten en volop groeien en bloeien. Niet alleen op het werk, maar ook daarbuiten. 

Onze employer branding boeken met jouw medewerker in de hoofdrol leveren daaraan een belangrijke bijdrage. Een unieke aanpak met verrassende resultaten en een groeiend aantal tevreden klanten. En dat maakt óns dan weer gelukkig 🙂 

Thomas Beekman - Belmondo Books

Graag vertel ik je alles over onze formule, best practices en de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Neem gerust contact met mij op. Dat verplicht je tot niets. Ik kijk ernaar uit om persoonlijk kennis met je te maken! 

Hartelijke groet, 

Thomas Beekman
Oprichter Belmondo Books

Contact

Een schat aan waardevolle content

Sinds de start in 2009 bouwen wij continu aan een bibliotheek met waardevolle content, visuals, tests, tips en opdrachten rondom thema’s als zingeving, werkplezier, carrière, work-life balance, persoonlijke ontwikkeling, samenwerken, leiderschap en vitaliteit.

Een rijke verzameling die volledig tot jouw beschikking staat. Het enige dat je nog hoeft te doen is een selectie te maken, jouw eigen content toe te voegen, en klaar is Kees.

Samenwerken met Belmondo betekent profiteren van het beste van beide werelden. In een soepele co-creatie stellen we met elkaar een boek samen met jouw medewerker in de hoofdrol. Op maat gemaakt en toegespitst op de aard, de wensen en de doelstellingen van jouw organisatie.

Bekijk reviews

Download ons gratis magazine!

Download magazine

Meer van Belmondo