Verras jouw medewerkers met 
een inspirerend (eindejaars)geschenk

Werk samen aan purpose en verbinding

Persoonlijk, waardevol en blijvend

Ben je op zoek naar een persoonlijk, waardevol en blijvend personeelsgeschenk? Wat dacht je van een gaaf vormgegeven notebook waarin jouw medewerkers aan de hand van rijke content zelf aan de slag gaan met belangrijke thema’s als zingeving, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, vitaliteit en/of persoonlijk leiderschap?

Zinvol en helemaal van deze tijd. Want groei, purpose 
en verbinding zijn topprioriteit bij talent.

Veel succesvolle werkgevers gingen je voor

Zij kozen voor Belmondo Books. Een mooi tastbaar cadeau en een krachtige tool om even offline te zijn in deze tijd vol digitale prikkels.

Kies voor één van de succesvolle winkeledities. Of maak samen met ons een versie helemaal op maat. Hierin neem je medewerkers mee in het verhaal van jullie organisatie, identiteit, missie, visie, kernwaarden, cultuur en meer. Met als resultaat: meer verbondenheid, minder verzuim en verloop en meer groei en bloei.

Wat krijg je in handen?

  • Een waardevol geschenk, ook voor ‘new hires’ in het komende jaar
  • Met verrassend veel impact op medewerkerstevredenheid, groei en retentie
  • Al vanaf 150 stuks, korte productietijd en geheel ontzorgd

Prijzen

Belmondo houdt rekening met de wereld en het milieu. We vinden dit belangrijk voor volgende generaties, maar ook om de natuur, die zo kostbaar is, zo goed mogelijk te beschermen.

Meer over duurzaamheid

Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

Benieuwd hoe het boek van jouw organisatie eruit zou zien, wat het oplevert en welke aanpak het best werkt? We adviseren je graag.

Contact