FAQ

Afhankelijk van de inzet van het boek ondersteunt het boek jullie organisatie op diverse vlakken:

  • Verantwoordelijkheid van persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en vitaliteit ook bij de medewerker leggen. Met als doel gemotiveerde, gezonde en bekwame medewerkers.
  • Nieuwe medewerkers sneller wegwijs maken in de organisatie, zodat ze sneller op niveau gewenst functioneren zijn, verloop verminderd en talent beter behouden kan worden.
  • Beter begrip van missie, strategie en kernwaarden, waardoor de betrokkenheid versterkt en het werkplezier vergroot.
  • De zichtbaarheid van HR en/of interne communicatie vergroten.

Onze brede klantengroep waarderen de samenwerking én de effectief van het boek met een cijfer 9. Vele klanten bestellen het boek ook bij in een nieuwe druk, wat hun tevredenheid bevestigt.

Ja. Juist. Wat ook blijkt uit de enorm gestegen vraag naar ons product.

We leven in een tijd waarin (te) veel digitaal is. In veel functies zitten mensen dagen lang op een computer te werken en in onze privétijd pakken we ook nog eens veel te vaak onze mobiele telefoon. In een coronatijd waarin reflectie belangrijk is en er minder tijd, budget en fysieke mogelijkheden zijn, is ons boek op maat een krachtig middel.

Meer lezen

Duurzamer dan je denkt. Digitale ‘producten’ zoals je telefoon en laptops zorgen voor een enorm energieverbruik en vergeet daarbij ook niet de C02 die datacenters uitstoten voor de opslag van alle data. En ter vergelijk: een Belmondo-boek van 160 pagina’s stoot 0,6 kilo CO2 uit. Een stuk rundvlees van 200 gram zorgt voor een uitstoot van 3,6 kilo.

Lees meer over Belmondo Books en duurzaamheid

Bronnen: de Correspondent, Mileucentraal.nl 

Dit hangt af van de insteek van het project. De hoeveelheid van eigen content versus onze content, hoeveelheid mensen die vanuit jullie als organisatie betrokken is, etc. We hebben een helder launchplan waarmee we werken en onze insteek is om onze klanten altijd zo veel mogelijk te ‘ontzorgen’. We hebben een ‘gooi maar over de schutting’-principe. Onze projectmanagers en designers maken er altijd iets moois van.

Maar om concreet te zijn: de gemiddelde tijdbesteding aan de kant van de klant is ongeveer 40 uur voor het hele proces.

De tijd voor het maken van de drukklare PDF is afhankelijk van de hoeveelheid eigen content van jullie als klant. Gemiddeld genomen hebben we voor het design 2 tot 6 weken nodig en voor het drukken van het boek ongeveer 4 weken. In totaal dus 6 tot 10 weken, in overleg kan dit in sommige gevallen sneller.

We werken continue aan mooie boekprojecten en hebben hier sinds 2009 veel ervaring mee. We hebben een duidelijk stappenplan die we tijdens de start doorlopen met korte lijnen en heldere deadlines. Voor een globaal overzicht zie de visual hieronder.

 

 

De minimale projectprijs is € 7.500. De prijs is afhankelijk van de oplage. In een telefoongesprek kunnen we kort de wensen doornemen en kunnen we dezelfde dag nog een passende offerte opstellen.

De minimale oplage is 150 stuks. Boeken met ronde hoeken en een elastiek vanaf oplage 250. De ervaring leert overigens dat onze klanten bij de 1e druk vaker iets te weinig bestellen dan te veel. Het enthousiasme intern na de oplevering is vaak groot en bijvoorbeeld een directeur of management team nemen vaak boeken mee om te delen in hun netwerk.

Zoveel als jullie willen. Belmondo heeft veel eigen content over persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en vitaliteit. Afhankelijk van de doelstelling van het boek kunnen we zo veel of zo weinig eigen content van jullie organisatie in het boek opnemen. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij er altijd voor dat er een logische en goede opbouw is, waarbij we de eindgebruike (jullie medewerkers) altijd voorop stellen.

Thomas Beekman - Belmondo Books

Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer!

Benieuwd hoe het boek van jouw organisatie eruit zou zien, wat het oplevert en welke aanpak het best werkt? We adviseren je graag.

Contact