ABN AMRO | Persoonlijk leiderschap boek

 

  • Stimuleren van persoonlijk leiderschap  

  • Medewerkers betrekken bij strategie

  • Inspirerende interactieve tool

 

ABN AMRO – Leiderschapsboek voor bij evenement

 

Voor ABN AMRO is de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers zeer belangrijk, en het bedrijf stimuleert de actieve invulling van de medewerkers zelf daarin. De bank wilde persoonlijk leiderschap stimuleren door middel van een aantrekkelijke tool dat aansluit op het talentontwikkelingsprogramma van leiders binnen ABN AMRO.

 

Oplossing Belmondo

Daarom ontwikkelde Belmondo een persoonlijk HR notitieboek. Het boek en de app zijn geheel in de ABN AMRO huisstijl uitgevoerd en aangevuld met brand content zoals missie, visie, kernwaarden en feedback-modellen. Medewerkers hebben hierin de ruimte om hun eigen ontwikkeling vast te leggen, doelen te stellen en dit ook te evalueren. Bijvoorbeeld als onderdeel van een leiderschapstraject of talentontwikkeling.

 

Resultaat

Het boek is uitgegeven bij de start van een evenement voor leidinggevenden van de bank zelf. Honderden professionals hebben het boek en de app diezelfde dag regelmatig gebruikt en geraadpleegd als voorbereiding op de implmenetatie van een nieuwe strategie. Leidinggevenden hebben de informatie vervolgens doorgegeven aan hun medewerkers op de diverse afdelingen om zo iedereen bewust te maken van hoe zij vanuit hun eigen rol kunnen bijdragen

 

020-3307577 | zakelijk@belmondo.com

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.