de Zorgboog

Dat het zware tijden zijn in de zorg is niemand ontgaan. Ook bij de Zorgboog was en is het aanpoten en wordt er een beroep gedaan op de veerkracht van alle betrokkenen.

Medewerkers én vrijwilligers die fit en met plezier aan het werk zijn, zijn onmisbaar voor de Zorgboog. Ook vindt de Zorgboog het belangrijk om nieuwe collega’s goed te onboarden en zich snel thuis te laten voelen in de organisatie.

Het doel; een tastbaar cadeau in de vorm van een boek die ervoor kan zorgen dat de wederzijdse match tussen medewerker/ vrijwilliger en organisatie, ook in de toekomst standhoudt.

De Zorgboog is samen met Belmondo aan de slag gegaan om dit doel te bereiken.

Tijdens de start van het project was het uitgangspunt één boekje voor de gehele organisatie en één boekje meer toegespitst op onboarding. Echter, na het verzamelen van de input van de Zorgboog en passende content uit my career- en my energy notes, bedacht het team van de Zorgboog dat veel aspecten uit de onboarding toch voor iedere medewerker interessant kan zijn. Het resultaat: één ‘Ik en de Zorgboog’.

Ik en de Zorgboog

Je kunt alleen maar enthousiast zijn over je werk, als je werk doet dat je leuk vindt. Waar je je talenten in kwijt kunt. Gezond en fit zijn helpt je om het beste uit jezelf te halen. Het boek dat de Zorgboog samen met ons ontwikkeld heeft, vertelt waar de Zorgboog voor staat, stelt de lezer vragen en geeft ook tips over ontwikkeling, keuzes maken, vitaliteit en samenwerking.

 

Wees je eigen regisseur: van jezelf, van je vitaliteit en van je werk(geluk).

Ontvang een gratis voorbeeld

Vandaag besteld, morgen in huis.

Ja, graag

Lees meer over de voordelen, uitgiftemomenten en veelgestelde vragen.

Bekijk ook