Gemeente Helmond

  • Onboarden nieuwe medewerkers
  • Effectief inwerkingsprogramma
  • Medewerkers inspireren en motiveren

60 Dagen Werkboek

Dat goede onboarding van essentieel belang is voor nieuwe medewerkers, was voor gemeente Helmond duidelijk. Nadat ze zelf hun eigen programma hadden samengesteld, hebben ze Belmondo gevraagd het programma vorm te geven in een mooi werkboek en aan te vullen met onze content.

Het warme welkom wordt bewerkstelligd door de mooie vormgeving en het uitgebreide karakter van het boek. Het is voor nieuwe medewerkers zo prettig om te voelen dat er zorg besteed is aan hun komst.

“Het 60 dagen werkboek nodigt je uit tot reflectie en ontwikkeling. Maar nog knapper, het vertelt het verhaal achter de missie en visie van onze gemeente. In aansprekende taal met prachtige ondersteunende vormgeving.”

Het door gemeente Helmond uitgezette programma is door Belmondo aangevuld met oefeningen om de grote hoeveelheid informatie snel en goed eigen te maken, diverse tips voor persoonlijke ontwikkeling & effectiviteit en daarnaast vele invulopdrachten, vragen en lijsten.

Het boek is geheel in de huisstijl van Gemeente Helmond uitgevoerd en een mooie aanvulling op de My Gemeente Helmond Career Notes.

Lees meer over de voordelen, uitgiftemomenten en veelgestelde vragen.

Bekijk ook