KLM

My KLM Notes

KLM heeft samen met Belmondo ‘My KLM Notes’ ontwikkeld met als doel ‘het stimuleren van regie op eigen ontwikkeling en loopbaan, vanuit eigen doelen en waarden.’ Het boekje stelt de medewerkers van KLM vragen die gezien kunnen worden als een APK voor de match tussen jou en je werk. Ben je er nog enthousiast over? Zit je nog op je plek? Zijn er zaken of taken die je wilt veranderen? Met natuurlijk bijpassende tips van Belmondo over ontwikkeling, keuzes maken, vitaliteit, gespreksvoering en samenwerking.

 

Een ‘Career Notes’ die inhoudelijk luchtig genoeg is om laagdrempelig te zijn, prikkelend genoeg om aan te zetten tot nadenken. Uiteraard in de vertrouwende mooie lay-out en afwerking. Er waren medewerkers die vroegen of ze het boek ook konden kopen.

 

Vanwege het succes van de eerste druk, is er inmiddels een tweede druk beschikbaar voor de medewerkers van KLM.

my KLM Finance notes

Voor een event gericht op de financiële tak van de organisatie, is een aangepaste herdruk van ‘My KLM Notes’ gemaakt. Dezelfde basisonderdelen, gericht op het stimuleren van eigen ontwikkeling, aangevuld met een specifieke boodschap en aanvullende informatie voor de collega’s van het Finance Team. In het boekje komen de thema’s aan bod die besproken worden tijdens het event met daaraan gekoppeld een aantal persoonlijke vragen die de lezer direct aanzet tot nadenken over zijn of haar gevoel, uitdagingen en ideeën bij het desbetreffende thema.

Het resultaat; een mooie handout tijdens een event. Een boekje dat naderhand makkelijk erbij gepakt kan worden om de informatie nog eens rustig terug te lezen en er meteen mee aan de slag te gaan. Met als gevolg; meer betrokkenheid en draagkracht onder de medewerkers.

 

Voor de derde keer samengewerkt met Belmondo – het was wederom een positieve ervaring met mooi resultaat. Belmondo ziet ons doel en de bedoeling van het boek snel. Ze denken actief mee over inhoud en vormgeving, waardoor we ter plekke besluiten konden nemen over vervolgstappen. Snelle communicatie en oplevering van tussenversies maken de positieve samenwerking compleet.

 

Een leuk detail; het boekje is goed uit elkaar te houden door de verschillende wikkels. Door middel van een papieren wikkel kan je toch de boodschap meegeven die op dat moment relevant is zonder dat het boekje een houdbaarheidsdatum krijgt. Zo kan je je medewerkers een fijne zomer wensen maar het boekje ook nog in het nieuwe jaar uitdelen.

Ontvang een gratis voorbeeld

Vandaag besteld, morgen in huis.

Ja, graag

Lees meer over de voordelen, uitgiftemomenten en veelgestelde vragen.

Bekijk ook