SPAR

ik & SPAR

Dit boek is voor de medewerker van SPAR en heeft alle SPAR ingrediënten die nodig zijn om van twee verhalen één verhaal te maken. Verrassende vragen zetten de medewerker aan het (om)denken op vlak van vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling en de loopbaan. Dit alles in de context van het verhaal van SPAR. Het boek is een mooie verbinder die taal en afstand kan overbruggen gezien de vele locaties van SPAR. Het boek is uitgegeven in het Nederlands en in het Engels.

Waarom dit boek?

SPAR maakt het leven een beetje makkelijker. Dat is al heel lang zo als we de rijke geschiedenis van SPAR induiken. En nog iedere dag wordt dat door alle medewerkers mogelijk gemaakt. Een verhaal om trots op te zijn. Medewerkers om trots op te zijn. Een verhaal waarin deze verbinding centraal staat en wat SPAR heeft vastgelegd in het boek ‘ik & SPAR’. Het boek vertelt het verhaal van SPAR, brengt de vernieuwde missie en kernwaarden onder de aandacht en geeft ruimte aan het verhaal van de medewerker. Een mooi cadeau met een boodschap.

Hoe zijn jullie te werk gegaan?

Samen met Belmondo hebben we in een aantal sessies gesproken over de beleving die het boek mag uitstralen. We vonden het heel belangrijk dat het een boek voor onze medewerker zou worden. Een boek waarin de medewerker centraal staat in de context van zijn/haar werk bij SPAR. In een interactieve sessie met Belmondo hebben we alle onderwerpen in beeld gebracht die we graag in het boek terug wilde laten komen. Deze onderwerpen hebben we gebundeld en toegespitst naar hoofdstukken waarin zowel het verhaal van SPAR als het verhaal van de medewerker een plek heeft gekregen.

Een fantastische tool om alle medewerkers mee te nemen in onze vernieuwde missie en kernwaarden.

Lees meer over de voordelen, uitgiftemomenten en veelgestelde vragen.

Bekijk ook