Gemeente Schiedam

De Gemeente Schiedam is volop in ontwikkeling. Er wordt gewerkt in een samenleving die snel en continu verandert en daarmee verandert de rol van de overheid. De gemeente is onderdeel van een netwerksamenleving, soms met een regisseursrol, soms als partner, maar steeds minder als uitvoerder of alles regelend. Dit betekent iets voor de ambities en ontwikkeling; voor zowel de gemeente als haar medewerkers.

Schiedam Notes

Maar hoe doe je dat precies, aan de slag gaan met je ambities en ontwikkelingen? Het boekje ‘Schiedam Notes’ helpt het beste uit jezelf te halen, binnen de gemeente en daarbuiten.
Zo vind je in het boek tips voor ontwikkeling in je vak en als mens. Maar ook informatie over de werkwijzen en handige tools, onmisbaar voor elke (nieuwe) medewerker van gemeente Schiedam.

Gemeente Schiedam pakt daarnaast slim deze kans om de nieuwe missie nog eens uit te dragen. Want waar doen we het met zijn allen voor?

Energy Notes

‘Ontwikkelen binnen de gemeente en daarbuiten’. Iets wat gemeente Schiedam niet lichtjes opvat. Niets zo actueel en belangrijk als vitaliteit en een goede werk-privé balans. Dat vitaliteit meer is dan alleen gezond zijn, lees je uitgebreid in de Energy Notes van gemeente Schiedam. Vitaliteit is de fysieke, mentale en emotionele kracht hebben om het maximale uit je leven te kunnen halen.
De content van Belmondo in het mooie geel-rode jasje van gemeente Schiedam, dit boekt helpt de medewerkers van gemeente Schiedam in hun reis naar een (nog) vitaler en energieker leven.

Welkomstcadeaus

Nieuwe collega’s een warm welkom geven in de organisatie kan ten tijden van Covid-19 best een uitdaging zijn. Start je bij gemeente Schiedam, dan krijg je een goodiebag met daarin de Schiedam Notes én de Energy Notes. Wat een cadeau!

 

In dit digitale tijdperk is het lekker om weer eens een boek in je handen te hebben.

– Gemeente Schiedam

Ontvang een gratis voorbeeld

Vandaag besteld, morgen in huis.

Ja, graag

Lees meer over de voordelen, uitgiftemomenten en veelgestelde vragen.

Bekijk ook