Gemeente Schiedam

De Gemeente Schiedam is volop in ontwikkeling. De samenleving verandert continu en daarmee verandert ook de rol van de gemeente. Schiedam heeft de ambitie een open overheid te zijn, die werkt vanuit maatschappelijke opgaven. Dat doen ze voor en samen met de Schiedammers. Door actief in gesprek te gaan en samen te werken op een open en integere manier. Dat betekent dat ze als organisatie wendbaar, flexibel en resultaatgericht werken. En zo bouwen ze met elkaar aan een Great Place To Work. Een werkplek om trots op te zijn.

 

Belmondo Books ondersteunt de missie en ambitie van de Gemeente Schiedam met twee speciale uitgaven: Schiedam Notes en My Energy Notes die deel uitmaken van de goodiebag die iedere nieuwe medewerker bij de gemeente cadeau krijgt.

In dit digitale tijdperk is het lekker om weer eens een boek in je handen te hebben.

– Gemeente Schiedam

Schiedam Notes

De missie van de Gemeente Schiedam betekent iets voor de ambities en ontwikkeling; voor de gemeente en voor haar medewerkers. En het heeft impact op de gewenste vaardigheden en competenties binnen de organisatie. Het boekje ‘Schiedam Notes’ helpt medewerkers het beste uit zichzelf te halen, op het werk en als mens. Want hoe doe je dat precies, aan de slag gaan met je ambities en persoonlijke ontwikkeling? 

Schiedam Notes is een boekje boordevol tips en praktische oefeningen over drijfveren, eigenschappen, kwaliteiten en ontwikkelpunten, effectiviteit, werkgeluk, dromen en vitaliteit. Aangevuld met een schat aan informatie die onmisbaar is voor elke (nieuwe) medewerker van de Gemeente Schiedam zoals over werkwijze, ambtseed, gedrags- en social mediacode, richtlijnen, leuke plekken in de stad en handige tools op het werk.

My Energy Notes

Vitaliteit is de fysieke, mentale en emotionele kracht om het maximale uit je leven te kunnen halen. En dat is iets wat de Gemeente Schiedam aanmoedigt en iedere medewerker van harte gunt. Daarom krijgt iedere medewerker naast Schiedam Notes ook My Energy Notes aangeboden: een boekje boordevol ingrediënten voor een (nog) vitaler en energieker leven. 

Met eye openers, praktische tips, methodes, checklists, tests en vragen die inspireren en aanzetten tot reflectie en actie. Over de balans tussen werk en privé, maar ook over dromen, drijfveren, zingeving, relaties, mindset, beweging en gezonde voeding. Een enorm waardevol geschenk en ook nog eens prachtig vormgegeven in de huisstijl van de Gemeente Schiedam.

Lees meer over de voordelen, uitgiftemomenten en veelgestelde vragen.

Bekijk ook