ABN AMRO | App persoonlijk leiderschap

  • Stimuleren van persoonlijk leiderschap

  • Medewerkers betrekken bij strategie

  • Aansluitend op talentontwikkelingsprogramma

Voor ABN AMRO is de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers zeer belangrijk, en het bedrijf stimuleert de actieve invulling van de medewerkers zelf daarin. De bank wilde persoonlijk leiderschap stimuleren door middel van een aantrekkelijke tool dat aansluit op het talentontwikkelingsprogramma van leiders binnen ABN AMRO.

Daarom ontwikkelde Belmondo een persoonlijke mobiele app. De app is geheel in de ABN AMRO huisstijl uitgevoerd en aangevuld met brand content zoals missie, visie, kernwaarden en feedback-modellen. Medewerkers hebben hierin de ruimte om hun eigen ontwikkeling vast te leggen, doelen te stellen en dit ook te evalueren. Bijvoorbeeld als onderdeel van een leiderschapstraject of talentontwikkeling.

De app ging live bij de start van een evenement voor leidinggevenden van de bank zelf. Honderden professionals hebben de app diezelfde dag regelmatig gebruikt en geraadpleegd als voorbereiding op de implementatie van een nieuwe strategie. Leidinggevenden hebben de informatie vervolgens doorgegeven aan hun medewerkers op de diverse afdelingen om zo iedereen bewust te maken van hoe zij vanuit hun eigen rol kunnen bijdragen.

 

Want to know more? Call or email us: 020-3307577 | info@belmondo.com .

See also other cases

Personal development

Externe mobiliteit

Onboarden in 100 dagen

Call us

020-3307577

Mail us

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.