Zwitsal | Voorleesboekje met app

  • Brand awareness gecreëerd

  • Klantenbinding

Voorlezen, wie is er niet groot mee geworden?

Om het Zwitsal-merk nog meer te verankeren in het leven van (jonge) ouders, ontwikkelde Belmondo een te personaliseren voorleesboek. In dit voorleesboek speelt het eigen kindje de hoofdrol, en gaat het samen met Kleintje van Zwitsal op avontuur.

Belmondo heeft het gehele proces voor Zwitsal uit handen genomen: concept en design van het voorleesboekje, de ontwikkeling van de mobile responsive en gebruiksvriendelijke bestel-applicatie, het drukproces inclusief de verzending en de klantenservice.

Naast communicatie via social media werd het boekje via een Nederlandse retailer landelijk groots geactiveerd.

De klantreacties op dit bijzondere premiaat van Zwitsal waren erg positief. Zowel de gebruikservaring van de website, als de kwaliteit van het voorleesboekje zelf vielen zeer in de smaak. En het belangrijkste: kinderen vinden het fantastisch om hun naam en foto terug te zien in een eigen voorleesboekje!

Deze merkactivatie was van grote waarde voor Zwitsal. Door het voorlezen te stimuleren, zorgt Zwitsal voor nog meer geluksmomenten van ouders met hun kinderen. En het voorleesboekje zal voor altijd in de kast blijven staan!

 

020-3307577 | info@belmondo.com

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.