WAAROM BELMONDO?

Expert in bewustwording

Mensen onthouden 10% van wat ze horen, 20% van wat ze zien en maar liefst 80% van wat ze zien én doen. In de boeken en apps van Belmondo draait het om het laatste. Wij zorgen dat medewerkers en klanten met lezen en schrijven actief aan de slag gaan met jouw verhaal. Dat ze zich bewust worden van hun eigen verantwoordelijkheid en dat ze actie ondernemen. Zodat de boodschap ook echt geadopteerd wordt.

Combinatie on- en offline

Juist door een combinatie van een boek en een app te gebruiken weet je zeker dat de boodschap beklijft. Medewerkers zijn net echte mensen, de ene keer leren ze van een boek, de andere keer van een app. Als je als organisatie een belangrijke boodschap wilt overbrengen aan je werknemers, dan is een zorgvuldig afgestemde mix tussen online en offline communicatiemiddelen hierbij het meest effectief.

Samen met de klant

Belmondo maakt samen met de klant belangrijke bedrijfsinformatie persoonlijk in de vorm van boeken & apps. De boeken en apps van Belmondo worden gemaakt:

Door jou. Jouw missie, visie, kernwaarden, strategie, geschiedenis, dienstverlening en alle andere zaken die je wilt communiceren vormen het hart van de productie.

Door ons
. Wij vullen aan met onze content: tips & tools, uitdagende vragen, handige lijstjes, belangwekkende quotes, testen, interviews, must-reads etc. Over persoonlijke ontwikkeling, reizen of ieder ander onderwerp dat jij wenst.

Door de medewerker. Die wordt uitgedaagd om vragen, plannen, doelstellingen, ideeën, ervaringen en meer op te schrijven. Hiermee geeft hij het boek een ziel.

Snelle levertijden, korte doorlooptijd

Tijdens de samenwerking gebruiken we een helder stappenplan zodat je weet waar je aan toe bent. Eén van onze doelen is om zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. In een afspraak lichten we dit graag toe. Tijdens de briefing bepalen we gezamenlijk de doelgroep, doelstelling, het budget en het soort communicatiedrager.

Levertijd inclusief productie is gemiddeld 4 tot 6 weken.

We leveren het boek op een of meerdere adressen. Ook verzorgen we handling voor DM-acties.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie, gericht op jouw project.

 

020-3307577 | zakelijk@belmondo.com

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.