VITALITEIT

Vergroot het werkgeluk van je medewerkers!

Energieke medewerkers zijn goud waard

Iemand die zowel geestelijk als lichamelijk lekker in z’n vel zit is over het algemeen minder vaak ziek, motiveert collega’s, is productiever en staat op een positieve manier achter de missie en kernwaarden van de organisatie. Een vitale medewerker is dan ook goud waard voor je organisatie. Investeren in de gezondheid van je medewerkers betaalt zich dubbel en dwars terug.

Productiviteit omhoog, verzuimcijfers omlaag

Hoe gezonder je werknemers zijn en hoe minder stress zij ervaren, hoe minder verzuim optreedt. Het terugdringen van verzuim is een belangrijke doelstelling voor veel bedrijven en investeren in vitale medewerkers levert een bedrijf al snel een besparing op van minimaal 400 euro tot maximaal 7.000 euro per werknemer per jaar. Daarnaast draagt een gezonde werkomgeving ook bij aan de employer branding van je organisatie.

My Energy Notes als sportbuddy

Vitaliteit is deels de verantwoordelijkheid van de medewerker zelf. Wat iemand eet, drinkt of hoe vaak iemand sport heeft de werkgever niet in hand, wel kan de werkgever gezond gedrag stimuleren door bijvoorbeeld de focus te leggen op een gezonde lunch, kortingen te regelen bij sportclubs, een fietsenplan en ga zo maar door. Hoe meer medewerkers zich gesteund voelen om vitaler te worden, hoe effectiever de campagne is. Als gezondheid continue op de agenda staat dan wordt dit ook een vaste kernwaarde van de organisatie.

Door werknemers My Energy Notes aan te bieden kunnen ze actief aan de slag met vitaliteit en worden ze zich bewust van hun eigen verantwoordelijkheid.

Belmondo helpt je fit en vitaal te worden

Bij Belmondo geloven we dat medewerkers die actief aan de slag gaan met vitaliteit, door te lezen, schrijven en te doen, zich sneller bewust worden van hun eigen verantwoordelijkheid en ook echt stappen maken. Met My Energy Notes zorgen we precies daarvoor. Met doelgerichte testen, lijstjes, vragen en opdrachten wordt de medewerker een fitter en vitaler versie van zichzelf!

Alle boeken en apps die Belmondo ontwikkelt, zijn in de huisstijl van de klant en we combineren altijd onze content met de content van de opdrachtgever.

 

Meer weten?
020-3307577 | zakelijk@belmondo.com

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.