Slide My Journey verbindt De vraag naar meer betekenisvol werken neemt toe. We zien dat organisaties veranderen naar communities waarin mensen verbinding ervaren met elkaar en de purpose van de organisatie. Hoe faciliteer je verbinding in de employee journey? Contact

Creëer beleving

Kies voor een notebook op maat waarmee je je medewerkers vertelt over de missie, waarden en cultuur van de organisatie met visuals, foto’s en teksten. Creëer verbinding met opdrachten, boeiende vragen en inspirerende quotes. Gebruik onze content over persoonlijk leiderschap, vitaliteit, welzijn en professionele groei.

Bouw aan connecties

Verbind je medewerkers aan elkaar met de community app en social intranet. Stimuleer het benutten van het organisatienetwerk vol kennis en kwaliteiten via het smoelenboek. Maak groepen zodat bepaalde teams of vestigingen enkel voor hun relevant nieuws en updates te zien krijgen. Stimuleer gedachtewisseling met inzet van het forum en maak laagdrempelig contact mogelijk via de chat.

Vertel je verhaal

Verbind (nieuwe) medewerkers aan de organisatie. Maak met de content-editor een verhaal van de missie, waarden en cultuur met inzet van visuals, foto’s, tekst en video’s . Gebruik daarvoor onze content en die van jezelf in combinatie met onze handige functionaliteiten. Het verhaal van jouw organisatie staat in een mum van tijd in een notebook of online, zowel via de desktop als op de app.

Wil je de mogelijkheden verkennen?

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.

  Bel ons

  020-3307577

  Mail ons

  info@belmondo.com

  Of laat een bericht achter.

   Bel ons

   020-3307577

   Mail ons

   info@belmondo.com

   Of laat een bericht achter.