TEAMBUILDING

Samen zo effectief mogelijk!

Elkaar goed leren kennen

Teambuilding is het optimaliseren en effectiever maken van de gezamenlijke prestaties en gaat veel verder dan gezellige bedrijfsuitjes ter verbetering van de sfeer. Gezelligheid is zeker een belangrijk element van teambuilding, maar een succesvolle uitvoering ervan behelst meer dan dat. Een goed functionerend team brengt jouw organisatie verder.

Door te investeren in teambuilding leert iedereen elkaar goed kennen en kunnen de medewerkers elkaar versterken en helpen waar nodig.

Zelfsturende teams creëren

Het invoeren van zelfsturende teams komt steeds hoger op de managementagenda. En dat is leuk: medewerkers krijgen meer verantwoordelijkheid, werken actief samen en krijgen de kans andere en nieuwe kwaliteiten te benutten. Dit draagt zeker bij aan het werkgeluk en de productiviteit van je medewerkers.

Zorg voor duidelijke doelstellingen en afspraken

Spreek met elkaar af wat de randvoorwaarden zijn waarbinnen een team kan opereren. Bij een zelfsturend team hoort niet alleen eigen verantwoordelijkheid maar horen ook eigen bevoegdheden. Maak bijvoorbeeld afspraken over het budget, de concrete output die van het team wordt verwacht en over beslissingsbevoegdheid. Door deze afspraken en doelstellingen tastbaar te maken in een handzaam werkboek waarin alle leden van het zelfsturende team kunnen werken, wordt teambuilding een succes.

Teambuilding op maat

Bij Belmondo geloven we dat nieuwe medewerkers die actief aan de slag gaan met onboarding, door te lezen, schrijven en doen, zich sneller thuis voelen en efficiënter starten. Met Het 100 Dagen Werkboek (link) zorgen we precies daarvoor. Met doelgerichte bedrijfsinformatie, testen, lijstjes, vragen en opdrachten gaat de medewerker actief aan de slag met zijn eigen onboardingsavontuur!

Alle boeken en apps die Belmondo ontwikkelt, zijn in de huisstijl van de klant en we combineren altijd onze content met de content van de opdrachtgever.

 

Meer weten?
020-3307577 | zakelijk@belmondo.com

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.