PERSOONLIJKE ONTWIKKELING & GROEI

Haal het talent van je medewerkers naar boven

Een leven lang leren

Werknemers van nu worden geacht zich te blijven ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook een belangrijk thema dat steeds hoger op de beleidsagenda staat. Zowel medewerker als werkgever is zich er onderhand van doordrongen dat ‘een leven lang leren’ de nieuwe norm is.

Van werkplek naar leerplek

Werkend leren is niet meer alleen weggelegd voor stagiaires en trainees. Elke werknemer kan blijven leren en groeien binnen een organisatie en soms, als de rek eruit is, erbuiten. Omdat je nooit te oud bent om te leren is er op elke leeftijd en elk niveau in je carrière wel een workshop, cursus of module die aansluit bij je ambities.

De werkgever heeft hierin een belangrijke taak, niet alleen moet hij budget en tijd vrijmaken voor de persoonlijke ontwikkeling van zijn medewerkers, ook moet hij intern ruimte creëren om bijvoorbeeld een andere functie aan te kunnen bieden die beter past bij de fase waarin een werknemer zich bevindt.

My Career Notes als leidraad

Als werkgever wil je het proces van talentontwikkeling ondersteunen en stimuleren. Door je medewerkers een tool aan te reiken in de vorm van My Career Notes, My Career App of een combinatie, toon je interesse in je medewerkers. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat er nieuwe, opgedane kennis wordt geborgen binnen de organisatie.

My Career Notes is een continue zelfreflectie-tool die ook handig te pas komt bij loopbaan- en voortgangsgesprekken.

Persoonlijke ontwikkeling op maat

Bij Belmondo geloven we dat medewerkers die actief aan de slag gaan met zichzelf, hun talenten en ambities, het beste uit zichzelf kunnen halen. Met boeken en apps op maat zorgen we precies daarvoor. Met doelgerichte testen, lijstjes, vragen en opdrachten heelt de medewerker het beste in zichzelf naar boven.

Alle boeken en apps die Belmondo ontwikkelt, zijn in de huisstijl van de klant en we combineren altijd onze content met de content van de opdrachtgever.

 

Meer weten?
020-3307577 | zakelijk@belmondo.com

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.