Ons doel: vergroten van eigenaarschap…

Met onze tools bieden we medewerkers inzicht en structuur. In hun drijfveren, (ontwikkel)doelstellingen, voortgang en meer. Aan de hand van vragen, (360⁰) feedback en opdrachten gaan zij actief aan de slag. Samen met inspirerende tips heeft de medewerker alles in handen voor zijn of haar eigen groei.

…en versterken van de verbinding.

Door belangrijke informatie te koppelen aan actieve opdrachten, worden potentiële, nieuwe en bestaande medewerkers zich meer bewust. Van de strategie, kernwaarden, doelstellingen en meer. Met als gevolg een grotere effectiviteit en meer betrokkenheid en verbinding met jullie organisatie.

Verandert jouw organisatie mee?

Cases

App & boek voor leiderschap

Kernwaarden benadrukken

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit

Effectief onboarden

Employee engagement

Laat je inspireren door ons e-book

Gratis e-boek

Contact

Laat hieronder je bericht achter en wij nemen direct contact met je op.

  Werken bij

  Belmondo maakt apps en boeken. Voor onboarding, duurzame inzetbaarheid, (verander)communicatie en employee branding. We werken voor grote en minder grote klanten zoals Ahold Delhaize, ING, NVD, Rabobank en diverse gemeentes en provincies. Kom jij ons team versterken?

  Openstaande vacatures:

  Future Works

  Belmondo is onderdeel van Future Works (www.future-works.nl), een eco-systeem van zelfstandige bedrijven. Wij delen dezelfde visie op de toekomst van werk, die zegt dat organisaties en medewerkers zichzelf moeten blijven ontwikkelen om de veranderingen in samenleving en werk vol te kunnen houden. Alleen een andere, multidimensionale aanpak kan de gevolgen als welvaartsziekten en ervaren drukte, maar ook het isolement van kwetsbare groepen tegengaan.

  Elk bedrijf binnen Future Works heeft zijn eigen expertise en samen hebben we jarenlange ervaring in het speelveld van gedragsverandering, communicatie en activatie, strategievorming en hands-on ondersteuning en praktische oplossingen. Daardoor kunnen we adequaat inspelen op de veranderingen die opdrachtgevers doormaken. En aanhaken bij de niet aflatende snelheid waarmee ons werkveld verandert.

  Bel ons

  020-3307577

  Mail ons

  info@belmondo.com

  Of laat een bericht achter.