MOBILITEIT

Help je medewerkers met de volgende stap in hun carrière

Kom in beweging!

Mobiliteit heeft altijd te maken met in beweging komen, of dit nu intern of extern gericht is. In beide gevallen is het belangrijk de werknemer hierin goed te begeleiden en voor te bereiden op de volgende stap in zijn of haar carrière. Als je als organisatie serieus werk wilt maken van mobiliteit dan is een sterk mobiliteitsbeleid onmisbaar. Als je wilt dat mensen gaan bewegen moet je ze hiertoe ook de middelen geven.

Voorbereiden op de volgende stap

Voor zowel interne als externe mobiliteit is het van belang dat medewerkers zelf aan de slag gingen met hun persoonlijke ontwikkeling. Of iemand nou stappen binnen de organisatie moet maken of om zich juist voor te bereiden op een functie buiten het bedrijf, een gedegen voorbereiding is hierbij cruciaal.

Een krachtig hulpmiddel

Met een sterk werkboek op maat, My Career Notes of My Career App, bied je de medewerker relevante informatie om zich daadwerkelijk voor te bereiden op die volgende stap. Met diverse carrièretips, een uitleg over het transitieproces en vele tools om aan de slag te gaan met onder andere sterkten, ontwikkelpunten en persoonlijke doelstellingen, kan dit een krachtig en gewaardeerd middel zijn om medewerkers in beweging te krijgen.

Een werkboek vormt zo een sterk onderdeel van het mobiliteitsbeleid en helpt bij een juiste vertaling van de boodschap.

Belmondo krijgt mensen in beweging

Bij Belmondo geloven we dat medewerkers die actief aan de slag gaan, door te lezen, schrijven en te doen, zich sneller bewust worden van hun eigen verantwoordelijkheid, talenten en doelstellingen.  Met onze boeken en apps op maat zorgen we precies daarvoor. Met doelgerichte testen, lijstjes, vragen en opdrachten wordt de medewerker uitgedaagd een betere versie van zichzelf te worden.

Alle boeken en apps die Belmondo ontwikkelt, zijn in de huisstijl van de klant en we combineren altijd onze content met de content van de opdrachtgever.

 

Meer weten?
020-3307577 | zakelijk@belmondo.com

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.