LEIDERSCHAP

Maak medewerkers bewust van hun leiderschapskwaliteiten

Daadkrachtige medewerkers creëren

Met persoonlijk leiderschap wordt bedoeld dat je de verantwoordelijkheid neemt om zelf iets van je leven te maken, dat je in staat bent om zelf je eigen doelen te kiezen en te realiseren.

Door medewerkers te stimuleren de leider te worden die ze zijn, door ze hun talenten te laten ontwikkelen, inspireer je ze om betere medewerkers te worden. Door aan zichzelf te werken geef je ze een stip op de horizon, iets om naar toe te werken.

Bewustwording is de eerste stap

Een leider zijn is niet weggelegd voor managers of CEO’s. Iedereen kan een leider zijn in werk en privé. Leiderschap ontwikkelen heeft alles te maken met jezelf leren kennen, je kracht en je verbeterpunten.  Persoonlijk leiderschap is voor elke professional die sterk en evenwichtig in zijn werk en leven wil staan en optimaal wil presteren en communiceren.

De werkgever kan dit proces stimuleren en ondersteunen door handvatten aan te reiken binnen de organisatie.

My Leadership Notes helpt je op weg

Een krachtig hulpmiddel voor bij de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap is My Leadership Notes, een handzaam boek waarmee je als werknemer direct aan de slag kan met jouw eigen leiderschap. Door lijstjes, testen en opdrachten uit te voeren wordt je je bewust van je eigen kracht en verbeterpunten en kun je makkelijker doelen stellen waaraan je je kunt houden.

Belmondo stimuleert leiderschap

Bij Belmondo geloven we dat nieuwe medewerkers die actief aan de slag gaan met leiderschap, door te lezen, schrijven en doen, ook daadwerkelijk de regie pakken over hun eigen leven. Met boeken en apps op maat zorgen we precies daarvoor. Met doelgerichte bedrijfsinformatie, testen, lijstjes, vragen en opdrachten gaat de medewerker actief aan de slag met zijn eigen krachten en ontwikkelgebied om zo de beste versie van zichzelf te worden.

Alle boeken en apps die Belmondo ontwikkelt, zijn in de huisstijl van de klant en we combineren altijd onze content met de content van de opdrachtgever.

 

Meer weten?
020-3307577 | zakelijk@belmondo.com

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.