Boeken en apps voor de hele employee journey

Wat speelt er op dit moment in jouw organisatie? Welke campagnes, programma’s en evenementen staan op de agenda? Belmondo ondersteunt kleine en grote organisaties om hun medewerkers te inspireren, meer uit zichzelf te laten halen en de band met de organisatie te versterken.

Altijd in de vorm van een boek of app op maat, met jullie en onze content en altijd in jullie huisstijl. Lees er meer over bij onze oplossingen of laat je inspireren door onze cases.

Meer weten? Bel ons op 020-3307577.

Onboarding

Het aantal werknemers dat hun huidige werkgever wil verlaten, 13%, is dit jaar verdubbeld. Het verloop van goed personeel tegengaan begint bij effectief onboarden. Zet het 100 dagen werkboek in voor succesvol inwerken en behoud.

Persoonlijke ontwikkeling & Groei

Een leven lang leren is de nieuwe norm. Met My Career Notes, in boek-of appvorm, gaan medewerkers op een laagdrempelige manier aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling. Ze ontdekken hun drijfveren, sterke- en verbeterpunten en gaan actief aan de slag met hun doelstellingen.

Employee engagement

Trots personeel is gemotiveerder en meer betrokken bij de bedrijfsdoelstellingen. Bovendien verzuimen ze minder en presteren ze beter. Creëer werkelijke ambassadeurs door je medewerkers centraal te stellen in een boek of app op maat.

Aegon

 

 

Persoonlijk leiderschap

Creëer daadkrachtige medewerkers en managers door leiderschap te stimuleren. Medewerkers die actief aan de slag gaan met leiderschap, door te lezen, schrijven en doen, worden nog betere versies van zichzelf.

Teambuilding

Zorgvuldige teambuilding is de eerste stap naar zelfsturende teams. Medewerkers die elkaar goed kennen, versterken elkaar en functioneren beter. En goed functionerende teams zorgen voor
betere bedrijfsresultaten. Bel of mail ons en we informeren je graag over onze teambuildingboeken & -apps.

Nieuwe cases volgen

 

 

Duurzaamheid & MVO

Medewerkers zien graag dat producten en diensten volgens principes van duurzaamheid worden aangeboden. Dit bevordert het ambassadeurschap en werkgeluk. Vertaal je visie op duurzaamheid in een inspirerend werkboek.

Verandering

Hoe voorkom je weerstand tijdens een strategische koerswijziging? Door helder en constant te communiceren. Deel de nieuwe strategie en bijbehorende veranderingen met je medewerkers in een boek of app en creëer begrip en ondersteuning.

Cultuur

Een werkplek waar een positieve bedrijfscultuur heerst, waar mensen zich veilig en gewaardeerd voelen heeft de beste kans van slagen. Veranker de bedrijfscultuur in een cultuur- of jubileumboek en verras je medewerkers.

Vitaliteit

Investeren in vitale medewerkers kan een besparing van tussen de 400 euro tot 7.000 euro per werknemer per jaar opleveren. Maak serieus werk van vitaliteit en bevorder duurzame inzetbaarheid met My Energy Notes.

Mobiliteit

Een verouderd personeelsbestand of een herverdeling van de competenties zijn redenen om de mobiliteit te bevorderen. Bereid personeel gedegen voor op de volgende stap in hun carrière, binnen of buiten de organisatie.

ING

 

 

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.