Slide My Journey geeft inzicht Veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. Dat geeft je medewerkers steeds wisselende behoeftes en wensen. Hoe weet je als werkgever wat er speelt? Als je weet waar je medewerkers behoefte aan hebben, ben je als organisatie in staat om het werk prettiger, leuker en efficiënter te maken. Get in touch
Group 2

Meten is weten

Maak vragenlijsten. Bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in hoe nieuwe medewerkers hun eerste maand hebben ervaren. Of maak een vragenlijst en peil hoe alle teams in de organisatie de eigen vitaliteit beleven. Of check bijvoorbeeld met een poll hoe je medewerkers de lunch, koffie en andere faciliteiten ervaren. Want de kleine dingen dragen bij aan werkplezier!

Stimuleer welzijn en werkplezier

Krijg zicht op wat er speelt in het team of in de organisatie en verstuur een vragenlijst met vragen over vitaliteit, werkplezier en tevredenheid met de 360° feedback module.

Stimuleer_Inzicht
Data_Resultaten

Genereer data

Verzamel data via vragenlijsten en analytics en werk aan een bron van kennis. Denk aan kennis die voedend is voor de employer branding strategie, kennis die recruitment in staat stelt kandidaat profielen aan te scherpen. Hiermee kan de  instroom verhoogd en de uitstroom verlaagd worden.

Wil je de mogelijkheden verkennen?

Call us

020-3307577

Mail us

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.

Call us

020-3307577

Mail us

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.

Call us

020-3307577

Mail us

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.