DUURZAAMHEID

Maak medewerkers bewust van duurzaamheid

Doelen helder communiceren

De belangstelling voor duurzaamheid en MVO binnen organisaties neemt sterk toe. En dat is mooi, maar hoe communiceer je de nieuwe duurzame strategie nou zo effectief mogelijk aan je medewerkers? En hoe krijg je ze vervolgens in beweging om zelf ook verantwoordelijkheid te nemen? Vooral door het goede voorbeeld te geven en de missie te blijven herhalen.

Medewerkers inspireren en motiveren

Consumenten, klanten maar ook medewerkers zien graag dat dat producten en diensten volgens principes van duurzaamheid worden aangeboden. Hierdoor kunnen ze met trots vertellen waar ze werken en waaraan ze meewerken. Werken voor een beter milieu en een betere wereld wordt een steeds relevanter thema. Door de juiste toon te zetten kun je medewerkers inspireren om zelf ook zelf verantwoordelijkheid laten nemen.

Werkboek duurzaamheid als leidraad

Door medewerkers een aantrekkelijk, kwalitatief werkboek aan te bieden geef je ze een leidraad en tegelijkertijd een inspirerend cadeau waarmee ze actief aan de slag kunnen. Hierdoor beklijft de boodschap beter en is de kans van slagen aanzienlijk groter.

Actief aan de slag

Bij Belmondo geloven we dat medewerkers die actief aan de slag gaan met duurzaamheid, door te lezen, schrijven en doen, ze de missie sneller eigen maken. Met boeken en apps op maat zorgen we precies daarvoor. Met doelgerichte informatie, testen, lijstjes, vragen en opdrachten gaat de medewerker zelf aan de slag met dit belangrijke thema.

Alle boeken en apps die Belmondo ontwikkelt, zijn in de huisstijl van de klant en we combineren altijd onze content met de content van de opdrachtgever.

 

Meer weten?
020-3307577 | zakelijk@belmondo.com

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.