Praktische gids

Praktische gids in uitdagende tijden.

We zijn van de een op de andere dag anders gaan leven, werken en samenwerken. Op afstand beseffen we meer dan ooit hoe belangrijk verbinding en contact is. Ook als werkgever merk je dit en je ziet dat medewerkers hun uiterste best doen om het werk net zo goed te doen. Je wilt je medewerkers daarom optimaal faciliteren, hen een hart onder de riem steken en hen motiveren goed voor zichzelf te zorgen.

En zo dachten een aantal klanten van ons er ook over. In samenwerking met hen, hebben we een gids gemaakt in de eigen huisstijl met inspirerende quotes, vragen voor bewustwording en handige tips voor thuiswerken. Een blijk van waardering in tijden van afstand. We krijgen hier enthousiaste reacties op! We doen dit daarom ook graag voor de medewerkers van jouw organisatie.

Met jullie huisstijl maken we de gids op maat. Dat maakt het direct eigen en herkenbaar. Ook kan een persoonlijk voorwoord geplaatst worden namens de Directeur of de organisatie. Dit geeft in combinatie met de eigen kleuren, de gids en een speciale en persoonlijke stijl.

De gids bevat inspirerende quotes, vragen voor bewustwording en handige tips voor thuiswerken. Dit staat zo goed als klaar en dat maakt dat deze gids op korte termijn op de mat ligt bij je medewerkers.

Vanaf 250 gidsen gaan we graag voor je aan de slag!

Heb jij interesse om deze gids ook voor jouw organisatie op te laten maken?

Lees meer over de voordelen, uitgiftemomenten en veelgestelde vragen.

Bekijk ook