Slide My Journey activeert De waan van de dag is vaak leidend. Hoeveel goede ideeën, interessante gedachtes en waardevolle ervaringen van je medewerkers zullen er in de praktijk in rook op gaan. Je medewerkers zijn de experts en beste raadgevers van je organisatie. Geef hen ruimte om hun ingevingen te delen. Contact

Creëer bewustwording

Wat zijn de drijfveren, kwaliteiten en aandachtspunten van jouw medewerkers? Lastige vraag voor jou, maar soms ook voor je medewerkers zelf. Stimuleer hun persoonlijk leiderschap en daag ze uit, bijvoorbeeld als onderdeel van een vitaliteits- of leiderschapsprogramma. Onze (of je eigen) tips, vragen en uitdagende opdrachten zetten wij in een gepersonaliseerde notebook of online. Beiden zijn aantrekkelijk om mee te werken. De inzichten die ze over hun werk en leven krijgen zorgen ervoor dat je medewerkers gerichtere keuzes kunnen maken.

Trigger!

Zet alvast een reeks berichten klaar om je medewerkers op gezette tijden een push notification of emailbericht te laten ontvangen, bijvoorbeeld tijdens een teamprogramma of een onboarding.

Motiveer de Einstein

Grootse ideeën, geniale ingevingen of juist de minuscule verbeteringen, ze lijken soms uit het niets te ontstaan! Hoe fijn is het dat er dan een pen en papier bij de hand is, zodat ze niet verloren gaan. En de organisatie er wat aan heeft.

Wil je de mogelijkheden verkennen?

Bel ons

020-3307577

Mail ons

info@belmondo.com

Of laat een bericht achter.

  Bel ons

  020-3307577

  Mail ons

  info@belmondo.com

  Of laat een bericht achter.

   Bel ons

   020-3307577

   Mail ons

   info@belmondo.com

   Of laat een bericht achter.